opnaam

   vrijwaar    apk    export

.

Wanders Auto`s geeft u met veel plezier alle informatie die u nodig heeft om de juiste beslissing te nemen en ondersteunt u bij het afwegen van de voor- en nadelen. Onze showroom biedt plaats voor minimaal 20 occasions en ook op het buitenterrein staan nog tientallen occasions voor u klaar. Er is dus volop keuze aan gebruikte auto`s en mocht de auto die u zoekt er niet bij staan, dan gaan we graag voor u op zoek.

Alle auto’s worden geheel aan een grondige inspectie onderworpen en showroom klaargemaakt alvorens te worden aangeboden voor de verkoop. Doordat we de auto vooraf nakijken kunnen we snel overgaan tot levering. Dit is voor beide partijen zeer prettig.

 

                         

 

Wat betreft voor service, onderhoud en reparaties van alle merken auto's beschikken wij over de modernste diagnoseapparatuur om uw voertuig up-to-date te houden. Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats met gediplomeerd personeel. Onze werkplaats biedt u diverse diensten, hierbij kunt u denken aan: onderhoudsbeurt groot en klein, zomer en winterbeurten, APK keuring, diesel roetmeting, reparatie werkzaamheden, zomer-/winterbanden wisseling, onderhoud en reparatie airco, uitlezen elektronische storingen en reparatie

Ook bieden wij u de mogelijkheid uw aankoop te financieren of te leasen tegen zeer interessante tarieven en flexibele mogelijkheden. Voor meer informatie met betrekking tot financiering, leasen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen of het online offerte formulier invullen.

 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Meer info